U bent hier: SociĆ«teit De Liemers  »  Nieuws  »  Brandon BV Automobielbedrijf Peugeot

Brandon BV Automobielbedrijf Peugeot

Brandon BV Automobielbedrijf Peugeot

De bijeenkomst vond plaats bij The Good Car Company, bedrijfsonderdeel van autobedrijf Brandon Zevenaar. Autobedrijf Brandon bestaat al meer dan 40 jaar, is erkend Peugeot-dealer, dealer in Aixam-brommobielen (sportieve 45-kilometerwagens), biedt occasions van alle merken aan, onderhoud, onderdelen en verkoopt nu ook elektrische voertuigen.

Na een welkomstwoord door voorzitter Wim Bless werden de deelnemers ingewijd in de geheimen van de elektrisch aangedreven vervoersmiddelen en de rol die The Good Car Company hierin speelt. Een prachtig verhaal dat hier en daar overigens wel leidde tot sceptische vragen. Maar in de aansluitende proefritten verdween dit al snel. Toen pas bleek de deelnemers van deze bijeenkomst, dat ze op of in een stukje toekomst reden. Geheel geluidloos en vlot werden tweewielers bereden en ook een elektrisch aangedreven auto hield de gemoederen bezig. Het was dan ook lastig om iedereen over te halen om af- c.q. uit te stappen om deel te gaan nemen aan het buffet.

Het buffet werd geopend door de nieuwe leden Bruna Janssen Zevenaar en 't Centrum Reijmer. Dit keer werd het buffet verzorgd door Partycentrum De Deel en dus was succes verzekerd. Onder het genot van het buffet en een drankje werd er naar hartelust genetwerkt. Weer een geslaagde bijeenkomst dus van Societeit De Liemers.

Copyright © 2024 Sociëteit de Liemers   |   Webdesign & CMS : BIG FAT Internet