U bent hier: SociĆ«teit De Liemers  »  Nieuws  »  Geslaagde bijeenkomst bij Giesbers

Geslaagde bijeenkomst bij Giesbers

Geslaagde bijeenkomst bij Giesbers

Geslaagde bijeenkomst bij Giesbers Communicatie Groep.

 

Op woensdag 12 april waren de leden van Sociëteit de Liemers te gast bij de Giesbers Communicatie Groep in Duiven.

Eddy Giesbers had daar samen met zijn team een zeer interessant programma samengesteld.

Met meer dan 40 jaar ervaring en meer dan 100 medewerkers werken zij dagelijks aan de meest uiteenlopende communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het verhogen van traffic en conversie of merkbouwen. Giesbers heeft alle disciplines onder één dak.

Met de rondleiding konden de leden van de Sociëteit kennis nemen van de diversiteit aan uitingen. Van het ontwerp en realiseren van alle reclamefolders voor de Makro, het restylen van de homepage van Karwei tot het maken van bedrijfsvideo voor Etos. Het gebeurt allemaal met de nodige creativiteit en innovatieve hulpmiddelen aan de Ratio in Duiven.

Enkele leden hebben gebruik gemaakt van het aanbod om zelf een bedrijfsfilmpje op te nemen. Die gaan ze nu zelf gebruiken voor de eigen promotie.

Waren de huidige mogelijkheden voor de aanwezigen al vernieuwend, maar Giesbers gaf ook een doorkijkje naar de toekomst. Duidelijk werd, dat de reclamewereld volledig gaat veranderen en kennelijk zijn ze daar bij Giesbers klaar voor.

Uiteraard werd er afgesloten met een heerlijk buffet dat was verzorgd door Steak’M en werd er nog de nodige tijd nageborreld en gepraat over deze interessante en geslaagde bijeenkomst.

Copyright © 2024 Sociëteit de Liemers   |   Webdesign & CMS : BIG FAT Internet