U bent hier: SociĆ«teit De Liemers  »  Nieuws  »  Preview op BAT-locatie

Preview op BAT-locatie

Preview op BAT-locatie

Preview BAT-locatie voor leden Sociëteit de Liemers.

 Op woensdag 15 april krijgen de leden van Sociëteit de Liemers en hun partners een inkijkje in enkele belangrijke ontwikkelingen in en rond Zevenaar.

Wethouder Anja van Norel geeft hen een preview in de (ver)nieuwbouw van het BAT-kantoor. Er wordt een blik geworpen in de zgn. Hal 12 waar tegen die tijd de publieksbalies en de contouren van de nieuwe raadzaal zichtbaar zullen zijn.

Na een korte wandeling naar het Raadhuisplein volgt er een presentatie van het totale project “Verbouw BAT-gebouw tot Huis der Gemeente”. Gevolgd door een overzicht in alle (mogelijke) plannen met de infrastructuur in en rond Zevenaar. Daarbij kan worden gedacht aan de plannen met de A15 en de A12, incl. op en afritten en de gevolgen voor het lokale wegennet zoals de Hengelderweg en de Arnhemseweg. Maar ook aan de aanleg van “het derde spoor”, de spoorverbinding Zevenaar-Emmerich, de spoorwegovergangen en bijvoorbeeld de aanleg van een snelfietsroute. Daarbij zal met name worden ingezoomd op de mogelijke gevolgen voor de (on)bereikbaarheid maar ook de kansen voor bedrijven.

Vervolgens zorgt de familie Beekman van Partycentrum de Dèèl uit Beek voor een overheerlijk buffet en zal er onder het genot van een drankje voldoende stof zijn om verder na te praten.

Tijdens dat samenzijn zal in ieder geval ook aandacht worden besteed aan het feit, dat de familie Kaal van de Griethse Poort al 15 jaar lid is van de Sociëteit. 

Gelet op het belang en de actualiteit van het programma heeft het bestuur van de Sociëteit de Liemers ook een vertegenwoordiger van het bestuur van AOZ, MKB-Zevenaar en Lindus uitgenodigd. Er wordt dan ook een grote opkomst verwacht.

Copyright © 2024 Sociëteit de Liemers   |   Webdesign & CMS : BIG FAT Internet