U bent hier: SociĆ«teit De Liemers  »  Over ons

Over ons

Laagdrempelig, kleinschalig en gemoedelijk zijn kernwoorden die bij ons passen. Het hoofddoel van de Sociëteit de Liemers is het bevorderen en versterken van contacten tussen ondernemers in de Liemers. Dat we hierin slagen mag duidelijk worden uit de positieve reacties die we van onze leden mogen ontvangen. En we mogen stellen dat ons platform voor ondernemers in de Liemers uniek genoemd mag worden. Wij horen u denken, jawel dat zegt elke netwerkclub in de Liemers. Maar wij zeggen het niet, wij zijn uniek. Niet alleen bestaande leden maar ook introducés beamen dit telkens weer. 

Samen met je partner netwerken in de Liemers is uniek. Welk ondernemersnetwerk geeft aandacht aan je partner en vraagt partners naar hun voorkeur voor activiteiten? Alleen al daarin is Sociëteit de Liemers uniek. Niet iedere maand de druk om aan een activiteit deel te moeten nemen is ook zo'n verschil met andere netwerken. Maar wel tenminste een bijzondere activiteit per jaar die goed uitgedacht is en waar altijd aan de inwendige mens wordt gedacht. En door een lidmaatschap van Sociëteit de Liemers stimuleert en ondersteunt u ook de sportbeoefening in het algemeen en de vrijwilligers in het voetbal in het bijzonder. 

Dat zijn wij, een sociëteit voor ondernemers in de Liemers die in een zeer gemoedelijk omgeving netwerken. Eigenlijk iets om zelf eens te ervaren en wij nodigen u als Liemerse ondernemer dan ook van harte uit om deze sfeer eens zelf te komen ervaren. Wij zeggen voeg de daad bij het woord en meld u zichzelf aan voor het meemaken van een bijzondere ervaring door hier te klikken.

Copyright © 2024 Sociëteit de Liemers   |   Webdesign & CMS : BIG FAT Internet